2.ročník

SYSTÉM VRCHNÍHO ČÍŠNÍKA

– používá se při jednoduché obsluze, stejně tak i rajónový a skupinový systém 

– tento systém je u nás nejrozšířenější v provozovnách s větším počtem míst 

– spočívá v tom, že každý z kolektivu pod vedením vrchního číšníka plní svoji funkci

* vrchní číšník – plánuje, řídí, kontroluje, inkasuje

* jídlonoš – odpovídá za servis pokrmů

* nápojář – připravuje pracoviště, dělá debaras, odpovídá za servis nápojů

* polévkář – připravuje pracoviště, dělá debaras, odpovídá za servis polévek

výhody: využití různé úrovně kvalifikace číšníků, všichni nemusí ovládat vše  

nevýhody: spokojenost hostů závisí na všech zaměstnancích mezi nimiž mohou být i nezodpovědní jedinci 

… NEMÁTE DOSTATEČNÁ OPRÁVNĚNÍ K ZOBRAZENÍ TÉTO STRÁNKY (na stránkách se pracuje)

Kontakt

Social Networks

Stolničení online

Praktický pomocník a rádce.

© 2022 All Rights Reserved.