3.ročník

Obsah

1. Pivo a pivní hospodářství 

2. Slavnostní hostiny 

3. Míšené nápoje 

4. Gastronomické služby 

5. Zvyklosti zahraničních hostů

6. Společenská setkání

7. HACCP

8. Menu

Vybíráme z obsahu

... vybíráme z obsahu

Hygienické požadavky na provoz, výrobní středisko, předběžná úprava potravin,  základní tepelné úpravy, polévky, omáčky, přílohy, základní postupy přípravy pokrmů, předběžná úprava ryb, pokrmy z drůbeže, zvěřina, mletá masa, pokrmy na objednávku, výrobky studené kuchyně, teplé a studené nápoje, moučníky, diferencované stravování, pokrmy národních kuchyní.

… a ještě mnoho dalšího zde naleznete.

Kontakt

Social Networks

Stolničení online

Praktický pomocník a rádce.

© 2022 All Rights Reserved.