
Kuchařská technologie
obsah
Kulinářské umění – odkaz na web
1. Hygienické požadavky na provoz
3. Předběžná úprava potravin
4. Základní tepelné úpravy
5. Polévky
6. Omáčky
7. Přílohy
8. Základní postupy přípravy pokrmů
9. Předběžná úprava ryb
10. Pokrmy z drůbeže
11. Zvěřina
12. Mletá masa
13. Pokrmy na objednávku
14. Výrobky studené kuchyně
15. Teplé a studené nápoje
16. Moučníky
17. Diferencované stravování
18. Pokrmy národních kuchyní
Potraviny a nápoje
1. Trávicí soustava 2. Potraviny 3. Potraviny rostlinného původu 4. Pochutiny 5. Sladidla 6. Potraviny živočišného původu 7. Mléko a mléčné výrobky 8. Maso (jatečné druhy) 9. Ostatní druhy masa (drůbež, ryby, zvěřina) 10. Korýši, měkkýši, obojživelníci 11. Masné výrobky 12. Nápoje (nealko, alko, pivo, víno) 13. Správná výživa 14. Diferencovaná strava a moderní trendy ve výživě

Kontakt
-
Sauer Aleš
Bc. Pastorová Andrea
SŠGS
Masarykovo náměstí 2
Nová Paka 514 01
Česká republika - stolniceni@stolniceni.cz
Social Networks
Stolničení online
Praktický pomocník a rádce.
© 2022 All Rights Reserved.