Kuchařská technologie

obsah

Kulinářské umění – odkaz na web

1. Hygienické požadavky na provoz

2. Výrobní středisko 

3. Předběžná úprava potravin

4. Základní tepelné úpravy 

5. Polévky

6. Omáčky 

7. Přílohy 

8. Základní postupy přípravy pokrmů

9. Předběžná úprava ryb

10. Pokrmy z drůbeže

11. Zvěřina 

12. Mletá masa 

13. Pokrmy na objednávku 

14. Výrobky studené kuchyně

15. Teplé a studené nápoje 

16. Moučníky 

17. Diferencované stravování

18. Pokrmy národních kuchyní 

Pokrmy na objednávku

Potraviny a nápoje

1. Trávicí soustava 2. Potraviny 3. Potraviny rostlinného původu 4. Pochutiny 5. Sladidla 6. Potraviny živočišného původu 7. Mléko a mléčné výrobky 8. Maso (jatečné druhy) 9. Ostatní druhy masa (drůbež, ryby, zvěřina) 10. Korýši, měkkýši, obojživelníci 11. Masné výrobky 12. Nápoje (nealko, alko, pivo, víno) 13. Správná výživa 14. Diferencovaná strava a moderní trendy ve výživě

Kontakt

Stolničení online

Praktický pomocník a rádce.

© 2022 All Rights Reserved.