Potraviny, nápoje a výživa - 2.ročník

(kliknutím na název se dostanete na příslušnou stránku)

1. Maso (složení a význam ve výživě, kvalitní znaky masa, zrání, skladování, vady, konzervace)
2. Hovězí maso (charakteristika, rozdělení, využití v kuchyni)
3. Vepřové maso
4. Skopové, koňské, kozí, králičí maso
5. Vnitřnosti a ostatní využitelné části
6. Masné výrobky
7. Drůbež (charakteristika, rozdělení, využití)
8. Zvěřina (charakteristika, rozdělení, využití)
9. Ryby (charakteristika, rozdělení, využití)
10. Korýši, měkkýši
11. Konvenience (charakteristika, rozdělení, význam)
12. Nápoje (rozdělení, význam)
12. Voda
12. Nealkoholické nápoje
12. Pivo
12. Víno
12. Lihoviny

Obsah pro Vás připravila Mgr. Jaroslava Vaněčková.

Kontakt

Stolničení online

Praktický pomocník a rádce.

© 2022 All Rights Reserved.