Potraviny, nápoje a výživa - 2.ročník
(kliknutím na název se dostanete na příslušnou stránku)
1. Maso (složení a význam ve výživě, kvalitní znaky masa, zrání, skladování, vady, konzervace)
2. Hovězí maso (charakteristika, rozdělení, využití v kuchyni)
3. Vepřové maso
4. Skopové, koňské, kozí, králičí maso
5. Vnitřnosti a ostatní využitelné části
6. Masné výrobky
7. Drůbež (charakteristika, rozdělení, využití)
8. Zvěřina (charakteristika, rozdělení, využití)
9. Ryby (charakteristika, rozdělení, využití)
10. Korýši, měkkýši
11. Konvenience (charakteristika, rozdělení, význam)
12. Nápoje (rozdělení, význam)
12. Voda
12. Nealkoholické nápoje
12. Pivo
12. Víno
12. Lihoviny



Obsah pro Vás připravila Mgr. Jaroslava Vaněčková.
Kontakt
-
Sauer Aleš
Bc. Pastorová Andrea
Mgr. Vaněčková Jaroslava (PaV)
SŠGS
Masarykovo náměstí 2
Nová Paka 514 01
Česká republika - stolniceni@stolniceni.cz
Social Networks
Stolničení online
Praktický pomocník a rádce.
© 2022 All Rights Reserved.