2.ročník

SLAVNOSTNÍ ZPŮSOBY OBSLUHY

– pro předem objednané uzavřené společnosti, slavnostní obsluhu dělíme na dvě formy 

1) Banketní obsluha – hosté sedí u slavnostní tabule dle zasedacího pořádku, pokrmy se překládají z mís z levé strany, na předem založený talíř, nejprve 2/3 pokrmu, poté nachservis. 

2) Rautová obsluha – hosté se volně pohybují po místnosti (nemusí mít místo k sezení), pokrmy si vybírají a překládají u nabídkových stolů (studených, teplých), číšníci nabízí nápoje z plat, nebo je zde nápojový stůl. Obsluha se dělí do tří skupin, jedna skupina doplňuje nabídkové stoly, jedna pracuje u nápojových stolů a třetí debarasuje

Více naleznete ve 3.ročníku pod odkazem slavnostní hostiny.

Kontakt

Social Networks

Stolničení online

Praktický pomocník a rádce.

© 2022 All Rights Reserved.