pro Vaše dotazy, náměty a připomínky
Vaše stránky se mi moc líbí a načerpal jsem zde mnoho informací, ale co bych chtěl vytknout jsou články v přípravě .... Byl jsem natěšen na některé tituly které jste zde uvedl a následně zklamán z neúplnosti provedení .... každopádně to berte jen jako připomínku a ne jako výtku ... Jinak jsem s těmito stránkami velice spokojen a přeji hodně zdaru ;)
dotaz bude s největší pravděpodobností špatně položen. Těžko můžete očekávat, že Vám tady někdo sestaví slavnostní 6.ti chodové menu a sepíše charakteristiku tématu k závěrečným zkouškám. Můžete zde ovšem konzultovat svůj návrh na menu a svůj pohled na vylosované téma. K tomuto účelu slouží diskuzní fórum, které naleznete zde www.stolniceni.cz/forum , tam jsem Váš dotaz již překopíroval. Ovšem jak píšu, nečekejte, že zde udělá někdo práci za Vás. Rozepište se tam o svém pojetí tématu a předložte svůj návrh menu, o tom lze poté diskutovat, případně Váš námět opravovat a radit. S pozdravem a přáním zdárného vykonání závěrečných zkoušek Sauer Aleš.
Díky za odpověď a přeji hezký den!
Přišel jsem kvůli malému dotazu - jaké pokrmy smím nabízet bez zkolaudované kuchyně ? mám na mysli utopence, klobásy, hermelín, bagety apod.
Nemohu to na internetu bohužel najít. Děkuji za odpověď
děkuji za odpovědi a přeji hodně úspěchů s touto stránkou :)
Pelantová